top of page

Fark Yaratmak İçin Nasıl Bir Cv Hazırlamalısınız?

Aklım Fikrim İnsan Kaynakları blogunun 2. sosyal sorumluluk projesi bugün itibariyle başlıyor. İlki hepinizin bildiği üzere “ İK okuYORUM’’ idi.

Arama motorlarında araştırmaya girdiğinizde çok fazla boş cv örneği önünüze çıkacaktır. Bunların çoğu kötü CV örnekleri. Özgeçmiş hazırlarken yapılabilecek en büyük sıradanlığın boş bir CV taslağı üzerinden hareket etmektir.

Boş bir CV taslağı size önünüzde rehberlik edebilir, sizi herkesle aynı bir kalıba da çok rahatlıkla sokabilir. Bu yüzden de genellikle kariyer.net ya da yenibiris.com gibi web sitelerinden iş başvurusu yapıyorsanız da, mutlaka word formatında hazırlanmış bir CV’nizde olması gerekmektedir.

Bazı pozisyonlar için iş başvurularının binlerce olduğunu düşünürsek, aynılığın işinizi ne kadar zorlaştıracağını tahmin edersiniz.

CV hazırlamak önemli bir konu. CV’iniz, sizi “pazarlayan” en önemli belgelerden biridir. CV’nizi hazırlamak için zaman harcayın. Üzerinde kafa yorun. Tanıtımınızı iyi yapın.

Deneyimlerimi sizinle paylaşmak ve kariyerinize yön verdiğiniz bu yolda size gönüllü olarak rehberlik edebilirim. Hazırlamış olduğunuz özgeçmişlerinize göz atabilir ve ikinci bir göz olarak değerlenirebilmem için özgeçmişlerinizi eedaalkan@hotmail.com adresine bekliyorum.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page